Societat

“Correos Market, l’impuls de l’e-commerce per a les empreses espanyoles”

Productes Nacionals de qualitat sense comissions ni intermediaris directament a casa teva gràcies a Correos Market.

Correos impulsa el comerç electrònic de les empreses espanyoles amb el seu Marketplace https://www.market.correos.es/ , en el qual destaca l’absència de comissions de venda i l’ús de tota la xarxa logística de Correos. Permet que les empreses espanyoles que usen la seva plataforma facin arribar productes nacionals de qualitat directament a casa teva.

D’ençà de l’arribada de la covid-19, la crisi econòmica i la guerra d’Ucraïna, tots hem vist modificats els nostres hàbits de consum a causa de la pujada de preus provocada per la situació actual, en la qual el mercat es modifica de manera continuada. Por això Correos es compromet a ajudar en tant que sigui possible, aplicant mesures de suport als productors i venedors dels nostre país (sense que importi la seva mida) davant la pujada contínua de preus.

Correos Market disposa ja de més de 1.300 venedors, que comercialitzen més de 15.000 productes en tot el territori espanyol i a Portugal. El seu objectiu és ajudar tots els sectors que componen el teixit empresarial espanyol, sense cobrar comissions de venda a les empreses que són part de la seva plataforma, que gaudiran així d’un estalvi d’entre el 15 % i el 30 % que en altres plataformes e-commerce han de pagar. D’aquesta manera la companyia solament factura els serveis de logística i l’enviament de paquets sense afegir-hi més despeses, amb la qual cosa es contribueix a un creixement sostenible i a un benefici que reverteix en el teixit productiu de les empreses espanyoles.

Com una altra mesura de suport ofereixen la possibilitat de contractar el seu procés logístic complet, una solució integral de comerç en línia que ofereix un canal de promoció i venda, picking -recollida-, emmagatzament, packing -empaquetatge i preparació d’enviaments- i devolucions. Empreses como la de la Marta, propietària de Cuquines, que ens comenta: “Notem una millora de les vendes i més visibilitat. Estic molt satisfeta de la plataforma, perquè tinc el suport de l’equip de Correos per a tot, tant per dissenyar el web, pujar-hi productes o imatges… preparar els enviaments és molt fàcil, la gestió de devolucions igual de fàcil, i tot això sense costos addicionals ”.

Una cosa semblant comenten a Brancal, l’empresa de Lucas, productor valencià. “Hi vaig confiar i vaig decidir de treballar amb la plataforma de Correos, no només pel seu prestigi de marca, sabia que si era Correos seria una cosa gran. Ésser en la plataforma millora el meu posicionament, el meu SEO, em dona més visibilitat i he notat millora en les vendes, treballar amb Correos és saber que tinc el suport i el reconeixement d’una marca de prestigi que ajuda a cada moment. Abans de la pandèmia vaig realitzar accions especials amb ells fora de la plataforma: durant les falles del 2019 vaig vendre els meus productes en ple centre de València en una parada efímera al carrer, també vaig fer venda temporal de producte físic en oficines de la meva zona i espero poder reprendre aquesta mena d’accions, perquè em van reportar múltiples beneficis sense comissions afegides ni despeses de més”. Per la seva part, Javier, de l’empresa Aceites Heraldo, productor andalús, hi afegeix: “Des que treballo amb Correos he aconseguit portar els meus productes a les Canàries gràcies a l’ús de tota la xarxa logística de Correos i abans no em resultava factible o havia de pagar unes despeses altes, cosa que amb aquesta plataforma m’estalvio”.

Amb aquestes mesures, Correos Market https://www.market.correos.es/ofereix la seva infraestructura a totes les empreses espanyoles, posant a la seva disposició les 2.370 oficines de la companyia distribuïdes per tot el territori espanyol i tota la seva xarxa de logística per impulsar les vendes, donar visibilitat en el mercat en línia, accés a llocs on abans no s’arribava… En definitiva, aprofitant el coneixement i la confiança que inspira la marca Correos, per continuar treballant en l’impuls i el desenvolupament de l’economia rural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia