Societat

gastronomia

Nova etapa de La Casa del Cura

Des dels seus inicis, el restaurant La Casa del Cura de Salou ha tingut diverses etapes. La darrera comença a mitjan 2009, quan la direcció de l'establiment va tornar a la propietat, Dolores Roda Molina. A l'abril passat, s'hi va incorporar com a xef un cuiner, Juan Carlos González que, com a professional, presenta un currículum brillant en què consten restaurants destacats de la geografia catalana. En aquesta etapa nova, La Casa del Cura ofereix una cuina mediterrània tradicional, ben feta i presentada, amb tocs d'autor, per la inquietud i dels coneixements culinaris del xef. La carta comença amb unes propostes per picar, com bunyols de bacallà, calamars a l'andalusa, musclos al vapor i a la marinera, cloïsses… Després vénen els entrants, en què hi ha diverses amanides i carpaccios i també plats com el mi-cuit de foie gras caramel·litzat amb panses i el tàrtar de tonyina macerada amb soja, que són molt sol·licitats. A continuació vénen els segons, en què destaquen els peixos a la sal (llobarro, orada…) i les carns a la brasa (secret ibèric, entrecot, filet…) acompanyades de salses de rocafort, pebre, o vi negre. Com a especialitats, també hi ha el rap amb escalivada, en textures, i el filet amb mango, foie gras i reducció de moscatell. La carta també incorpora els arrossos i suquets (arròs caldós de llamàntol, suquet de rap, cloïsses i patata, potatge de llamàntol amb cigrons) i el viver (ostres, cabra, llamàntol). Finalment, la carta incorpora uns suggeriments del xef com les gambes vermelles de Palamós, el gaspatxo amb llagostins, costelles de xai a la segoviana i la desconstrucció d'un Mac-Cura. A l'hora de les postres, tot un clàssic, el pa amb oli i xocolata, entre altres alternatives, també molt interessants, com ara creps de poma gratinada. El restaurant també ofereix un menú de 20 euros.

El menjador, situat en un local de vidre envoltat de jardí, presenta una decoració càlida i acollidora i està dirigit per Eduardo Rojas. La carta de vins té cap a 90 referències, amb una selecció molt acurada i reconeguda. Hi ha una terrassa arbrada agradable en què destaca la gran figura d'un monjo obès. A les nits d'estiu, sopar a la terrassa és una experiència molt agradable. El vi de la casa és el Fernández de Piérola, blanc o negre, criança.

Adreça:
Carrer Osca, 3. (43840) Salou
Correu electrònic:
Horari:
de 13.00 h a 15.30 h i de 20.30 h a 23.00 h (a l'estiu i els festius, fins a 23.30 h). No tanca
Serveis:
American Express, 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Pàrquing Lubesa proper, amb descompte


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
URBANISME

Adif comença les obres del pas sota la via del tren a Santa Susanna que també beneficiarà Pineda

SANTA SUSANNA

Cafès Cornellà i Zoetis guanyen els IV premis Josep Pallach

palafrugell
Medi Ambient

Arxivada la causa per emissions contaminants de la incineradora del Besòs

Sant Adrià de Besòs
sequera

El Govern aixeca l’emergència a Ter-Llobregat gràcies a les pluges

barcelona
LLORET DE MAR

Les famílies d’Interampa denuncien la saturació de les aules

LLORET DE MAR

L’Ajuntament va aturar 141 desnonaments el 2023

girona
Habitatge

Oberta la convocatòria per accedir a 36 pisos de lloguer amb protecció oficial

Pobla de Segur

L’Aeroport de Girona-Costa Brava renova la seva oferta comercial

girona
societat

Instal·laran per primer cop un sistema que desencadena allaus de manera controlada al port de la Bonaigua

Alt àneu