Administracions

Milloraran el camí de ronda de Calonge i Sant Antoni

És la proposta que ha sortit guanyadora del procés participatiu, juntament amb l’accés a les platges

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni millorarà les instal·lacions del camí de ronda i els accessos a les platges, ja que aquest va ser el projecte més votat dels set a escollir en el pressupost participatiu per al 2022. Un projecte que compta amb 120.000 euros, un 25% més que en l’edició anterior, i que ha estat votat per 219 persones.

En aquesta edició del pressupost participatiu un total de 756 persones han donat la seva opinió en la fase final. Aquesta dada representa un increment del 21% dels vots emesos respecte a l’any passat. La participació estava oberta als majors de setze anys empadronats al municipi i als titulars i cotitulars de segones residències. En tot el procés del pressupost participatiu, entre la fase de presentació de propostes, la primera volta de votació i la votació final, hi ha hagut un total de 1.479 participacions ciutadanes. En segona posició s’ha situat l’habilitació a Sant Antoni d’un gran parc amb arbres i zones d’ombra, taules de pícnic i gronxadors, amb 152 vots, mentre que la proposta classificada en tercera posició ha estat fer els passos de vianants accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, amb 131 vots.

El pressupost participatiu del 2022 va començar amb el període de presentació de propostes, quan se’n van recollir 116 presentades per la ciutadania.

LA XIFRA

125.000
euros
és la partida destinada al pressupost participatiu aquest 2022, un 25% més que la de l’edició passada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia