Administracions

El passeig de Sant Antoni, connectat

S’han acabat les obres de millora del ferm dels dos ponts de les rieres

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha acabat les obres de millora del ferm dels ponts de vianants sobre les desembocadures de les rieres de Calonge i Aubi, als dos extrems del passeig marítim. El projecte ha consistit a substituir l’entarimat flotant de fustes per un nou paviment de formigó alleugerit, amb una capa superior de cautxú en el cas del pont sobre la riera de Calonge, que connecta el passeig Josep Mundet amb el de Torre Valentina, on també s’ha renovat la tanca lateral i el pas d’instal·lacions, en una superfície total de 262 m².

Les obres, per un valor de 35.873 euros, s’han realitzat arran de les petició dels veïns dels dos àmbits, a més dels usuaris que passegen pel litoral, que alertaven del mal estat de diverses fustes aixecades i del perill que suposaven pel desgast i la pressió a què han estat sotmeses.

Els dos entarimats, en primera línia del litoral, estaven exposats, a més de la salinitat, a un trànsit creixent de bicicletes i, sobretot, a les rodes de patinets i patins, que n’acceleraven la degradació. Alguns veïns han demanat restringir el pas d’aquests vehicles, però el govern local ha optat per la conciliació, tot mirant d’evitar accidents de vianants, queixes i les despeses continuades de substitució de taulons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia