Societat

Mou-te en Bici demana que Girona tingui la Casa de la Bicicleta

L’associació Mou-te en Bici va donar inici ahir als actes de commemoració del seu 25è aniversari amb la inauguració d’una exposició de fotos sobre la trajectòria de l’entitat i una mostra de bicicletes urbanes. En un acte a la sala d’actes de la Marfà, al barri de Santa Eugènia, el vicepresident de l’entitat, Xavier Corominas, va recordar el progrés de la consideració que el ciclista ha tingut a Girona i va demanar la col·laboració de l’Ajuntament perquè la ciutat tingui una Casa de la Bicicleta.

La iniciativa permetria que l’equipament fos el nucli del vehicle a la ciutat, tant per seguir curses ciclistes com per ajudar els usuaris d’aquest mitjà de transport a ampliar coneixements de mecànica –“sense fer la competència a ningú”, va dir Corominas– i a millorar a l’hora de circular (l’entitat ja ha fet cursos de circulació). Mou-te en Bici, que presideix Albert Martos, té 360 socis i grups locals a Girona, Salt, Blanes, Cassà de la Selva i Banyoles.

L’entitat va rebre les felicitacions de la regidora de Mobilitat, Marta Sureda, i del president del Consorci de Vies Verdes de la Diputació, Eduard Llorà. A l’acte van assistir, entre d’altres, l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, i el subdelegat del govern espanyol, Albert Bramon.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia