Infraestructures i serveis

Millorar les condicions laborals

Al complex de l’hospital guixolenc s’hi traslladaran els serveis que treballen a l’envellit edifici de les Vetlladores

La reforma de l’hospital, a banda de solucionar la seu museística, ha de contribuir a millorar les condicions de treball de la plantilla municipal, especialment la dels serveis que conviuen a l’envellit edifici de les Vetlladores (les àrees de Sostenibilitat, Medi Natural i Salut; Vialitat, Esports i tràmits del cementiri).

En els darrers anys hi ha hagut queixes i denúncies dels responsables sindicals a la inspecció de Treball per problemes com ara la fred que passen els funcionaris a l’hivern o les temperatures de més de 30 graus als despatxos durant la canícula estival. El fet que faci anys que es prevegi el trasllat a l’hospital ha deixat l’immoble sense inversions, i els dos anys de pandèmia –en què el CSIF també ha denunciat contagis entre treballadors un cop van tornar a la feina presencial– tampoc han ajudat a accelerar els tràmits i la planificació a l’hospital.

Ara, però, el tinent d’alcalde Josep Muñoz confia que el projecte de modernització d’instal·lacions, amb una major eficiència energètica a l’hospital, també beneficiï l’arribada de fons europeus per recuperar temps, per bé que assumeix l’horitzó del 2024 com el més realista per culminar el trasllat.

Entre els avantatges de l’antic hospital hi ha que està a tot just dos minuts caminant de la seu de l’Ajuntament.

Si al final disposen de prou espai, Muñoz diu que també hi podrien concentrar altres àrees, com per exemple els serveis tècnics en general i la gestió tributària, ara als baixos de l’edifici consistorial, on es continua treballant amb cita prèvia per evitar aglomeracions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia