Infraestructures i serveis

Endesa inverteix a Palamós 200.000 euros per reformar la xarxa

Es tanca una anella elèctrica, es reformen tres centres de transformació i es renoven quatre trams de línies de 25 kV

Endesa inverteix 200.000 euros a Palamós en el marc del seu pla biennal 2021/2022 i amb l’objectiu d’incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a més de 18.000 clients de Palamós, Calonge i de Mont-ras. Els treballs consisteixen en la reforma i la millora tecnològica de part de les infraestructures de baixa i de mitjana tensió del municipi.

Així, s’estendrà un nou tram de cable de mitjana tensió a 25 kV, de gairebé 400 metres de longitud, a l’avinguda del Mediterrani i al carrer Santa Joaquima de Vedruna, per tal d’enllaçar dos centres de transformació que fins ara estaven aïllats i crear una anella elèctrica. El nou cablejat ha permès, a més, substituir l’antiga línia elèctrica, que ja havia acabat la seva vida útil. En paral·lel, també es renoven tecnològicament tres centres de transformació –ubicats als carrers Hospital i Pere Joan i a l’avinguda del Mediterrani–, a què s’han substituït les antigues cel·les per unes de noves, i es renoven quatre trams diferents de línies elèctriques de mitjana tensió dels carrers d’Enric Vincke, Pere Joan, Rentadors i Pompeu Fabra i l’avinguda de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia