Societat

El Prat mostra la Ricarda en la 48a Fira Avícola

L’esdeveniment vol donar valor a l’espai natural i el parc agrari

La granja de la Ricarda tornarà a ser escenari, a partir de demà i fins diumenge, de la Fira Avícola Raça Prat, que arriba a la 48a edició en un any marcat pel debat sobre l’ampliació de l’aeroport. És per això que l’Ajuntament del Prat ha volgut aprofitar l’esdeveniment per donar valor a la defensa del parc agrari i dels espais naturals del municipi. Així, una de les novetats d’aquest any serà una experiència audiovisual immersiva que permetrà descobrir l’espai de la Ricarda i que complementarà l’oferta comercial, gastronòmica, cultural i lúdica. Els productes agraris de proximitat, com ara la carxofa Prat, en seran protagonistes, i també els pollastres pota blava. La setantena d’aus que hi participaran han hagut de passar proves PCR per garantir que no hi havia cap cas de grip aviària i la Generalitat ha autoritzat finalment la mostra d’aviram viu.

Les mesures sanitàries garantiran la seguretat dels assistents amb controls d’aforament i la necessitat de mostrar el passaport covid. L’espai gastronòmic s’ha esponjat amb barres exteriors on es podran degustar productes locals amb esmorzars de pagès dissabte i diumenge, i una proposta de menú pota blava fet per una desena de restaurants del municipi. Hi haurà també la I Mostra de Vins, amb la participació de cellers locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia