Salut

Casado demana a Sánchez que fixi un marc de vacunació comú a tot l’Estat en la immunització de menors

El líder del PP defensa que cal generar “certesa”

El president del PP, Pablo Casado ha demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que fixi un marc de vacunació comú a l’Estat en el procés d’immunització de menors d’entre 5 i 11 anys.

En una atenció als mitjans aquest dimarts des de Buenos Aires, Casado ha defensat que cal una “posició nacional” i ha acusat Sánchez d’estar “amagant-se de nou” darrere de les autonomies. Segons els plans del govern espanyol, cada comunitat decidirà la fórmula per vacunar els menors de dotze anys i si ho farà als centres educatius o sanitaris. “Hi ha d’haver certesa”, ha afirmat Casado, que ha reclamat al govern espanyol que “exerceixi la seva responsabilitat”.

En aquest sentit, el líder de l’oposició ha tornat a demanar una llei de pandèmies. Casado ha subratllat que és necessària una “pauta homologable” que s’apliqui a totes les autonomies, ja que cal “saber quan li tocarà a cada edat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia