Societat

El síndic de Barcelona obre una actuació d’ofici per conèixer els plans contra l’assetjament a Parcs i Jardins

L’ens vol saber si hi ha desigualtat i discriminació per raons de sexe

El síndic de greuges de Barcelona, David Bondia, ha anunciat aquest dijous l’obertura d’una actuació d’ofici per conèixer els plans de prevenció d’assetjament a l’Institut Municipal de Parcs i Jardins.

En un comunicat, la sindicatura exposa que ja fa dos anys que l’ens municipal va començar a implementar el Pla Intern d’Igualtat 2019-2022 i vol saber quina és la situació actual en aquest organisme pel que fa a la desigualtat i la discriminació per raons de sexe, així com identificar quines accions s’han dut a terme per a la prevenció de l’assetjament.

Bondia també preguntarà per l’abordatge de les situacions d’assetjament denunciades per treballadores. El síndic ha recordat que hi ha situacions viscudes per treballadores de Parcs i Jardins que judicialment han estat considerades d’assetjament laboral per raó de sexe i que arran d’aquestes conductes denunciades, l’ens on treballaven va intervenir per detectar situacions que propiciaven la desigualtat i la discriminació. Arran d’aquestes conductes denunciades per les dones treballadores, Parcs i Jardins va intervenir per detectar situacions que propiciaven la desigualtat i la discriminació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia