Societat

Càrregues contra els manifestants que intentaven accedir a l’acte de ‘S’ha acabat!’ a la UAB llançant pots de fum

Els Mossos han carregat pràcticament a cegues contra un centenar de persones que protestaven contra la xerrada

Els Mossos d’Esquadra han carregat aquest dijous contra els manifestants que intentaven accedir a l’acte de ‘S’ha acabat!’ a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Un centenar de persones s’han aplegat a la Plaça Cívica i han intentat trencar el cordó policial que s’havia situat a l’entrada del cinema, on està prevista la xerrada de l’entitat. Els joves han llançat contra els Mossos pots de fum de colors i els agents han carregat contra ells pràcticament a cegues, ja que estaven situats en el túnel que dona accés a l’auditori, i aquest s’ha omplert de fum. Els manifestants han cridat consignes com ‘Fora feixistes dels nostres barris’. L’acte està previst a les 10.30 hores sota el títol de ‘En defensa de la llibertat’.

Suport dels grups constitucionalistes

Els grups constitucionalistes amb representació al Parlament han donat suport a l’entitat S’ha Acabat en l’acte que aquest dijous han organitzat al cinema de la plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Sota el títol “En defensa de la libertad”, el col·lectiu ha aplegat mig centenar de persones a l’acte, entre ells Carlos Carrizosa (Cs), Antonio Gallego (VOX), Josep Bou (PP) i Fernando Sánchez Costa (SCC). La cita ha generat la reacció de col·lectius antifeixistes presents al campus, que han protestat a la plaça Cívica per la convocatòria i han llançat pots de fum contra els Mossos d’Esquadra, fet que ha provocat càrregues per part dels agents desplegats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia