Salut

Reobren Port Aventura i el Tibidabo amb aforament limitat i mesures de seguretat

El parc d’atraccions de Vila-seca i Salou preveu rebre entre 5.000 i 8.000 visitants aquest cap de setmana

Els parcs d’atraccions han pogut obrir aquest cap de setmana després de molts mesos amb una gran resposta de públic, tot i que l’aforament està limitat al 30% de la seva capacitat per la Covid-19.

PortAventura World ha reobert les portes aquest dissabte amb un 30% més de reserves del mercat espanyol respecte l’any 2019. El parc d’atraccions arrenca amb el 90% de la plantilla i amb la previsió d’ampliar l’aforament al 100%, ara limitat al 30%, aquest estiu. La companyia ha invertit 5 milions d’euros en mesures de seguretat anticovid i 20 milions més en inversions per millorar instal·lacions i el producte. “Veiem una temporada positiva; creiem que a l’estiu recuperarem el nivell de 60 i 70% respecte al 2019”, ha dit el director general de negoci de PortAventura David García. Moltes famílies i joves han entrat al parc amb moltes ganes de muntar a les atraccions. L’empresa preveu rebre entre 5.000 i 8.000 visitants aquest cap de setmana.

Per la seva banda, el parc d’atraccions del Tibidabo ha reobert portes aquest dissabte amb aforament limitat i mesures de seguretat, com ara l’ús obligatori de mascareta i la intensificació de la neteja i desinfecció en atraccions i equipaments. També s’han instal·lat punts de gel hidroalcohòlic i s’ha adaptat l’oferta de restauració perquè es pugui endur i menjar a l’aire lliure. A banda, es disposa de senyalització amb recomanacions sobre les mesures higièniques i circuits als vials perquè l’experiència sigui segura. Des del Parc recomanen comprar l’entrada de forma anticipada. El Tibidabo estrena la temporada del 120è aniversari, una temporada que estarà marcada per la inauguració del nou funicular Cuca de Llum, prevista la segona quinzena de juny.

El tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, ha celebrat la reobertura després de mesos difícils, en què s’ha hagut d’aplicar un ERTO als treballadors. “Ara l’esperança és que l’obertura sigui definitiva”, ha dit Batlle, que ha indicat que el Tibidabo és un “emblema” de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia