Societat

Pugen a 1.946 els grups escolars confinats

Els centres tancats són 11, tres més, i es registren 4.339 positius als centres els últims deu dies

Els grups escolars confinats per covid-19 són 1.946, segons dades del departament d’Educació. Representen el 2,70% del total.

Hi ha 47.027 persones confinades, 692 més que en el darrer balanç: 44.611 alumnes (+659), 2.291 docents i personal d’administració i serveis (+36) i 125 de personal extern (-3).

Els positius acumulats són 48.814, 511 més que en el balanç anterior. Es registren 4.339 positius en els darrers deu dies.

Pel que fa als centres tancats n’hi ha onze. Són a la Conca de Barberà (1), el Barcelonès (2), Osona (1), Vallès Occidental (1), Noguera (1), Garraf (1), Baix Penedès (1), Vallès Oriental (1), la Garrotxa (1) i el Ripollès (1). Els darrers tres casos s’afegeixen als vuit centres que ja eren tancats.

Els onze centres tancats actualment són l’Escola Bressol de Sarral (Conca de Barberà); el centre ‘Corazón de Jesús’ de Barcelona i l’escola bressol ‘Pam i Pipa’ de Badalona (Barcelonès); la llar d’infants municipal ‘El Cargol’ a Sant Boi de Lluçanès (Osona); el centre ‘El Picarol Blau’ a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental).

També l’escola Les Ventoses, de la ZER El Sió, a Preixens (Noguera); la llar d’infants ‘El Trenet Tutut’ a Cubelles (Garraf); la llar d’infants de Banyeres del Penedès (Baix Penedès); la llar d’infants Mare de Déu de Fàtima, a Granollers (Vallès Oriental); el Parvulari de Sant Esteve d’en Bas, a la Vall d’en Bas (la Garrotxa); i l’escola Núria Morer i Pi - ZER Comte Arnau, a Planoles (Ripollès).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia