Salut

Les autoritats reguladores de medicaments insten a seguir els assajos de les vacunes de la Covid-19 més enllà de l’exigit per tenir més dades

L’EMA i altres agències ho veuen necessari per tenir “informació més precisa” sobre la “seguretat” a llarg termini

La Coalició Internacional d’Autoritats Reguladores de Medicaments ha instat tots els actors implicats en el desenvolupament de vacunes contra la Covid-19 a continuar els assajos més enllà de l’exigit pels reguladors per tal de tenir “informació addicional” i “més precisa” sobre la seguretat i l’eficàcia dels preparats a llarg termini.

En un manifest, l’associació de reguladors, de la qual forma part l’Agència Europea del Medicament (EMA, per les seves sigles en anglès), apunta que continuar els assajos “durant tant de temps com sigui possible” permetria “recollir informació crítica” per als reguladors.

“Aquestes anàlisis donaran un suport clar, independent i transparent per a l’avaluació de riscos i beneficis que conduirà a les decisions sobre l’aprovació o l’accés primer a vacunes segures i efectives contra la Covid-19”, subratlla la declaració de les agències reguladores de medicaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia