Societat

Motos perilloses

Dos veïns del Berguedà de 30 i 34 anys moren en un accident de moto al sud de França

Un noi ferit greu a La Garrotxa

Dos catalans van morir dijous a la tarda en un accident de moto que va tenir lloc al sud de França, a una carretera secundària entre Lió i Aix-en-Provences. Segons ha informat Ràdio Berga, es tracta de dos veïns del Berguedà, Albert, C.M., de 34 anys i veí de Puig-reig, i Meritxell, R.S., de 30 anys i veïna de Casserres.

La parella, que va marxar dijous al matí amb moto cap a França, va patir l'accident sense col·lisionar amb cap altre vehicle.

L'altre moto que els acompanyava va retrocedir en advertir que no els seguien i els van trobar estesos a terra.

L'home va morir a l'acte i la dona va ser traslladada en estat mol greu amb helicòpter a un centre sanitari francès on no van poder fer res per salvar-li la vida. Segons Ràdio Berga, el cos de l'home es troba al tanatori de Sisteron i el de la dona és en un centre hospitalari de Gap.

Les famílies de les dues víctimes i els ajuntaments de Puig-reig i Casserres estan en contacte amb el consolat espanyol a Marsella per intentar agilitzar al màxim els tràmits de repatriació dels cossos. S'espera que el trasllat es pugui fer aquest dissabte i que el mateix dissabte a la tarda s'obrin les sales de vetlla. El funeral i enterrament seran diumenge a 2/4 de 12 del matí a l'església de Puig-reig i l'enterrament a Casserres.

Per altra part, un motorista ha resultat ferit greu aquesta matinada de divendres a dissabte en una topada contra un turisme al quilòmetre 3 de la carretera de Santa Pau, a la Garrotxa. El motorista ha estat rescatat de sota el vehicle per veïns de la localitat i els Bombers han ajudat a immobilitzar-lo perquè una ambulància l'evacués, amb pronòstic reservat, a l'hospital Sant Jaume d'Olot.

Es tracta d'un noi de 30 anys que presentava fractura oberta de cúbit i radi amb possible afectació arterial. El conductor del turisme ha resultat il·lès. Els Bombers han rebut l'avís d'aquest accident sis minuts després de la mitjanit i hi han treballat amb una sola dotació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.