Societat

10.000 sancions en els primers dies de la ZBE de Barcelona

Les restriccions a la circulació es van posar en marxa el 15 de setembre

L’Ajuntament de Barcelona ha sancionat amb 100 euros 10.761 cotxes i motos molt contaminants, sense etiqueta ambiental, per haver circulat per la zona de baixes emissions (ZBE) Rondes BCN, entre el 15 i el 30 de setembre. Es tracta dels primers quinze dies de funcionament del règim sancionador de la ZBE, que afecta Barcelona, Sant Adrià de Besòs, l’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat i Cornellà de Llobregat.

El regidor Eloi Badia va oferir ahir les primeres dades de balanç i va destacar que a la ciutat de Barcelona, des que es va començar a multar, el percentatge de vehicles molt contaminants sense moratòria ni permís especial per circular per la ZBE ha baixat del 3% a l’1% del total del parc circulant. “Quan arribin les multes, desapareixerà” aquest percentatge, va dir el regidor, que va explicar que, dels milers de multes, només n’han arribat algunes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia