Societat

Agressió homòfoba a Barcelona: un home insulta i pega amb una barra de ferro una parella gai

Els Mossos detenen l’agressor, que passarà a disposició judicial en les pròximes hores

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dissabte a Barcelona un home de 33 anys per increpar i agredir una parella gai amb una barra de ferro per la seva condició sexual.

Els fets van passar cap a les quatre de la tarda al carrer, prop de la plaça Karl Marx de Nou Barris. L’individu va fugir després d’agredir els dos joves, un dels quals està fent la transició a dona.

Les víctimes van denunciar els fets a través del telèfon d’emergències 112 i van ser traslladades en una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a un centre hospitalari on van ser ateses per les ferides que van patir.

El presumpte agressor va ser detingut minuts més tard pels Mossos d’Esquadra. L’home passarà a disposició judicial en les properes hores.

A l’arrestat se l’acusa d’un delicte contra l’exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques i d’un delicte de lesions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia