Societat

Denunciats per anar a 201 km/h a Súria i a 189 km/h a Verdú

El límit de velocitat dels dos trams és de 90 km/h

Els mossos ja havien denunciat un dels conductors una estona abans per sobrepassar la velocitat permesa

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el passat divendres 26 de juny un home de 40 anys i veí de Sant Vicenç de Castellet (Bages) com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir a una velocitat penalment punible. Els fets van passar el mateix dia 26 en un control de velocitat al quilòmetre 46,2 de la carretera C-55, dins del terme municipal de Súria. Cap a dos quarts d’una del migdia els mossos van detectar una motocicleta que circulava a 201 km/h en un tram limitat a 90 km/h. Es dona la circumstància que el mateix conductor ja havia estat denunciat administrativament una estona abans, ja que se l’havia detectat circulant a 125 km/h en un tram limitat a 90 km/h.

Per una altra banda, els Mossos també van denunciar penalment aquest diumenge al migdia un conductor, veí d’Andorra, per un delicte contra la seguretat en el trànsit després de sorprendre’l quan circulava a 189 km/h per la C-14, al terme municipal de Verdú (Urgell), en un tram de carretera on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h. Els fets van tenir lloc a les 12.09 hores durant un control de velocitat instal·lat per la policia al punt quilomètric 65 de la carretera C-14.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia