Societat

Barcelona revisarà l’adjudicació de les llicències de motos i bicis compartides

Colau reconeix que el repartiment en 21 empreses no és “l’idoni”

L’Ajuntament de Barcelona revisarà l’adjudicació inicial a 21 empreses de motos i bicicletes compartides perquè el repartiment en 21 companyies no és ’’l’idoni’’. Així ho ha reconegut en una entrevista a Rac1 l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que ha admès que no s’esperaven que en el concurs s’hi presentessin tantes companyies. Ha explicat que el repartiment ’’no és el definitiu’’ i que es revisarà que totes les companyies compleixin els requisits. ’’No és l’horitzó de sentit comú que perseguim’’, ha dit l’alcaldessa. Colau ha defensat la necessitat de tenir una regulació ’’innovadora’’ i ha assegurat que per fer el plec de bases es va parlar amb les diferents companyies que ja estaven operant.

Colau ha admès que entén la ’’preocupació i l’alarma’’ del sector i dels usuaris però ha recalcat que fins ara les empreses estaven operant de forma ’’al·legal’’ i que per tant, s’havia de posar ’’ordre’’ per evitar que passés a Barcelona el mateix que en altres ciutats europees que s’han omplert de ’’trastos’’ i alguns fins i tot ’’abandonats’’.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia