Societat

Colau creu que “la guerra comercial entre els EUA i la Xina és un element més” de la suspensió del Mobile

El conseller Puigneró assegura que “sense les empreses importants estava tocat de mort” i que Barcelona ha de ser el gran “hub digital del món”

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha considerat que “la guerra comercial entre els Estats Units i la Xina han estat un element més” de la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC). En una entrevista a RAC1, Colau ha reiterat que el 2021 “tindrem el millor Mobile” i s’ha mostrat convençuda que si les grans operadors “continuen considerant que és una estratègia que els convé, no tinc cap dubte que Barcelona continuarà acollint-lo fins al 2023”.

Per la seva banda, el conseller de Polítiques Digital, Jordi Puigneró, ha afirmat a Catalunya Ràdio que “sense les empreses importants estava tocat de mort” i que va començar a patir per la suspensió del Mobile “quan va caure Ericsson”. A més, ha considerat que Barcelona ha “d’aspirar a ser el hub digital del món”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia