Societat

Busquen l’Àlex, un jove “ferit, desorientat i espantat” desaparegut a Girona

Se’l va veure per darrere vegada caminar al carrer Riu Güell 168 de Girona en direcció a Salt després de topar contra un cotxe de bombers

Es prega a tothom que pugui donar una referència que es posi en contacte amb la policia local de Girona i Salt o els Mossos

La família, la Policia Municipal de Girona i els Mossos d’Esquadra busquen des de divendres a la nit l’Àlex, un jove de 27 anys que està “ferit, desorientat i espantat”.

Va descalç, té el cabell castany, complexió atlètica i fa 1 metre 78 centímetres. Porta una samarreta taronja de màniga llarga i un pantaló llarg de pijama color blau marí.

Se’l va veure per darrere vegada ahir al carrer Riu Güell 168 de Girona marxant a peu en direcció a Salt després de topar contra un cotxe de bombers.

Es prega a tothom qui en pugui donar una referència que contacti amb la policia local de Girona i Salt, els Mossos d’Esquadra o directament als telèfons 610 460076 o al 607 29 19 89.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia