Societat

Detenen a Barcelona un home amb antecedents d’homicidi que havia fugit d’un psiquiàtric danès

És el líder d’una banda criminal violenta i tenia una euroordre de detenció

En el moment de la seva detenció es va amagar a l’armari de la terrassa d’una veïna, a qui va emmordassar

La Policía Nacional espanyola ha detingut a Barcelona un criminal que havia fugit d’un hospital psiquiàtric penal de Dinamarca on complica condemna.

És el líder d’una banda criminal violenta i té antecedents per delictes d’homicidi, agressió amb lesions greus i falsificació de documents oficials. Tenia una Ordre Europea de Detenció i Entrega.

Els investigadors van començar primer a vigilar la seva parella, que estava a Barcelona amb tres homes que havien fugit de la justícia danesa. Dos d’ells van ser arrestats al desembre. Posteriorment van detectar la presència de diversos membres de l’organització criminal en uns apartaments turístics d’alt nivell a Diagonal Mar, i també a Alella i Montgat. Finalment, van rebre l’alerta que s’esperava que dos germans, membres també de la banda, realitzarien una entrega de diners al fugitiu.

Després de diverses vigilàncies, van esbrinar l’edifici on s’amagava, juntament amb la seva parella i la seva mare. Quan van entrar a l’immoble, l’home s’havia escapolit minuts abans i deixat el mòbil a la terrassa. Després de buscar per altres pisos de l’edifici, el van localitzar a l’armari del balcó d’una veïna. De fet, el van trobar gràcies als crits de la dona, que va ser emmordassada pel fugitiu.

El detingut estava en possessió de diversos documents falsificats, com permisos de conduir, passaports i un telèfon mòbil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia