Educació

Famílies rebutgen el decret d’admissions d’alumnes a l’escola

Pares i mares d’escoles concertades veuen innecessària la nova normativa

Pares i mares d’alumnes de l’escola concertada, agrupats en les associacions Fapel i CCAPAC, van expressar ahir el seu rebuig contra l’anunci del conseller d’Educació, Josep Bargalló, del nou decret d’admissions d’alumnes que vol posar fi a la segregació escolar. Les dues federacions d’AMPA, que agrupen 140.000 i 360.000 famílies, respectivament, consideren que el nou decret és “innecessari” i van anunciar mobilitzacions en contra.

El decret planifica, junt amb els ajuntaments i la comunitat educativa, l’oferta dels centres públics i concertats per aconseguir un repartiment equilibrat dels alumnes d’acord amb l’àrea de residència. Les dues organitzacions opinen, però, que el departament determinarà “tota l’oferta educativa” dels centres, públics i concertats, i hi veuen “una voluntat dirigista més pròpia de països totalitaris que d’una democràcia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia