Societat

SOCIETAT

Retiren patinets elèctrics de lloguer sense permís a Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona farà retirar els patinets elèctrics de lloguer que una empresa ha instal·lat sense tenir-ne llicència. El regidor de Territori de l’Ajuntament, Xavier Puig, va anunciar que ahir mateix la Guàrdia Urbana començarà les tasques que ho faran possible. Va ser a finals de la setmana passada quan l’empresa espanyola Buny va desplegar els seus patinets elèctrics en diversos punts de la ciutat, entre els quals hi ha el parc Francolí, el parc Central i el passeig del Miracle. L’Ajuntament, que encara treballa en una regulació del lloguer de patinets elèctrics, denunciarà aquest fet i aplicarà la sanció corresponent a l’empresa.

Puig va explicar que l’Ajuntament manté converses amb diferents empreses interessades a implantar-se a la ciutat. “El mes d’agost vam mantenir l’última reunió i vam quedar que l’any vinent es podria posar en marxa aquest servei, no abans”, va insistir ahir. “Fins aleshores pactaríem com havia de ser el servei; en les converses també va quedar clar que les empreses es farien càrrec del finançament del lloc d’aparcament”, va concloure el responsable municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia