Societat

La Grossa de Cap d’Any fa 20.000 números més

Aquest any hi haurà més de 850.000 bitllets amb algun tipus de premi

La Grossa de Cap d’Any posarà a la venda 20.000 número més, arribant als 100.000, i confia a comercialitzar un 5% més de participacions. Loteries de Catalunya va presentar ahir la nova campanya de la Grossa, que es podrà veure a partir de dilluns.

Aquest any hi haurà més de 850.000 bitllets amb algun tipus de premi. El preu es manté en 10 euros. Torna a tenir vuit premis i ha sortit a la venda amb una tirada de 50 milions d’euros: 45 milions en paper en punts de venda (estancs, llibreries, quioscos, bars i supermercats) i 5 milions en suport virtual. Amb la campanya, que té per lema Feliç vida nova. s’ha renovat la imatge de marca de l’entitat amb la finalitat de representar la diversitat de la seva oferta lúdica i de simbolitzar l’alegria dels beneficiaris dels programes socials que impulsen a través dels seus guanys, que es canalitzen a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

El director de Loteries de Catalunya, Jaume Torrabadella, ha explicat que l’anunci d’aquest any és diferent, tot i que continua basant-se en l’humor. L’eix vertebrador és aquest cop la idea de compartir. Per això, qualsevol persona que regali un bitllet podrà gravar un vídeo i enviar-lo a la persona que vulgui desitjant un propòsit d’any nou. Es farà a través de l’aplicació de Loteries, introduint el codi que conté el sobre del bitllet adquirit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia