Societat

Torna a Altafulla la Fira d’Artesans

Arriba enguany a la 22a edició amb un programa ple d’activitats

Va començar ahir i s’allarga fins diumenge

Darrera del castell d’Altafulla, a la zona de les eres, hi té lloc des d’ahir i fins diumenge la 22a edició de la Fira d’Artesans del municipi tarragoní. A la fira, situada en un entorn privilegiat, els visitants podran trobar-hi productes d’artesania tant tradicional com contemporània, a part d’activitats diverses com la zona d’artesania infantil, jocs, rondallaires o la granja infantil.

La fira, que estarà oberta al públic des de les sis de la tarda fins a mitjanit, oferirà cada nit un concert a la gespa del castell. A més, els assistents podran gaudir del teatre en viu de l’actor i clown del Baix Camp Martí Olalla i de visites guiades al Museu Etnogràfic de la vila rural i diversos oficis cada dia de les 19.00 h a les 21.30 h. També es podrà visitar l’espai commemoratiu de l’obra de Martí Royo.

Per dies, aquesta tarda hi haurà jocs infantils i, a la nit, concert amb el grup Julivert. Demà, jocs infantils i contacontes amb Pepi Miró i concert amb Maria Vidal Trio. Diumenge, els jocs infantils aniran acompanyats d’una cercavila amb els gegants i els diables petits d’Altafulla, i espectacle de foc en acabar. Per cloure la fira, hi haurà concert de BlueBirds.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia