Societat

El cap de setmana es tanca amb dues víctimes mortals a les carreteres catalanes

L’operació retorn registra menys retencions que les tardes de diumenge de juliol

Dues persones han mort aquest cap de setmana a les carreteres catalanes, segons informa el balanç oficial del Servei Català de Trànsit (SCT).

El primer accident va passar dissabte a mig matí en una pista forestal a les Avellanes i Santa Linya (Noguera), on va morir un ciclista en un xoc amb un turisme.

D’altra banda, el segon sinistre mortal es va produir el mateix dissabte a la tarda a la Ronda Litoral (B-10) a l’altura de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès), quan una furgoneta va encalçar una moto i la passatgera d’aquesta va morir.

Pel que fa a l’operació retorn d’aquest diumenge, Trànsit indica hi ha hagut cues menys intenses que les registrades els diumenges de juliol.

Concretament, l’N-340 ha acumulat 11 km de retencions entre Torredembarra i el Vendrell i 3 km a Altafulla, en sentit Barcelona.

A més, s’han produït 6 km d’aturades a la C-31 a Santa Cristina d’Aro per enllaçar amb la C-65, via que també ha registrat 6 km de cues a Llagostera en sentit Vidreres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia