Societat

Mor ofegada una dona de 84 anys en una piscina a Sant Feliu de Guíxols

Un home la va trobar inconscient ahir al vespre, la va treure de l’aigua i va donar l’avís al 112

Una dona de 84 anys i nacionalitat francesa va morir ofegada ahir al vespre en una piscina comunitària d’un bloc d’apartaments a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), segons informa Protecció Civil. Un home la va trobar inconscient a dins de les instal·lacions, la va treure de l’aigua i va trucar al telèfon d’emergències 112. L’avís es va rebre a les nou del vespre i tot seguit es van desplaçar dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) fins al lloc. Els professionals sanitaris li van practicar les maniobres de reanimació cardiopulmonar però finalment es va confirmar la mort. Fins al lloc també es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Des de Protecció Civil de la Generalitat, s’insisteix que cal extremar les precaucions durant el bany. Cal tenir present les condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que pugui dificultar la sortida de l’aigua. Després de menjar, haver pres molta estona el sol o haver fet un exercici físic intens, es desaconsella entrar de cop a l’aigua. I en cas de trobar-se malament a dins, cal sortir immediatament i demanar ajuda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia