Educació

EQUIPAMENTS

Serinyà renuncia a la nova llar d'infants i ampliarà l'actual

L'Ajuntament de Serinyà no construirà una nova llar d'infants municipal, com s'havia previst en l'anterior mandat, perquè no es veu amb cor de poder-ne assumir la part del pressupost que li tocaria pagar. El projecte s'havia inclòs en el pla d'obres i serveis i també tenia ajudes de la Diputació. En lloc d'aquesta obra, el consistori s'ha proposat fer millores i ampliar la capacitat de la seu actual de la llar d'infants, El Casalet, situada als baixos de l'edifici de l'ajuntament. El pressupost voreja els 100.000 euros. Amb l'ens provincial ja s'ha convingut un canvi en la destinació de l'ajuda econòmica, mentre que la subvenció del pla d'obres està pendent de l'autorització per part de la Generalitat. El nou equipament per als més petits hauria costat més de 500.000 euros. Pràcticament la meitat els hauria d'haver posat el municipi. “Vam projectar la nova llar d'infants fa quatre anys, en unes altres circumstàncies. En aquests moments és impensable buscar tants diners i creiem que podem passar amb una millora de les instal·lacions actuals”, ha explicat l'alcalde, Josep Antoni Ramon (ERC). L'objectiu és allargar la vida d'aquest equipament i quan el context econòmic sigui favorable, pensar en un edifici nou.

L'Ajuntament ha inclòs també a la nova llista del pla d'obres i serveis i de les ajudes de la Diputació la reurbanització del carrer Carulla, el vial on es concentren els pocs establiments comercials que hi ha al poble. Les obres consistiran a eliminar la vorera –que és molt estreta– i deixar tot el carrer al mateix nivell, amb un pendent cap al centre per recollir-hi les aigües de pluja, i a soterrar els serveis. El seu pressupost és també d'uns 100.000 euros, dels quals uns 10.000 es cobriran probablement mitjançant contribucions especials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Més de quaranta activitats en la 7a edició de la Fira del Tap i el Suro

CASSÀ DE LA SELVA
SOCIETAT

Protecció Civil activa el pla Inuncat per pluges intenses aquesta nit

Barcelona
SERVEIS

El servei metropolità de bicicleta compartida suma més de dos milions de viatges

Barcelona
INFRAESTRUCTURES I SERVEIS

Inauguren la nova terminal del Port de Tarragona que pot assumir tres creuers a la vegada

Tarragona
INFRAESTRUCTURES I SERVEIS

Renfe oferirà 400 trajectes diaris en bus per garantir la mobilitat de l’R4 i l’R8

Barcelona
SOCIETAT

El reallotjament de veïns de Sant Roc s’acaba 24 anys després

Badalona
INFRAESTRUCTURES

Unes obres a l’L2 del metro anul·laran el servei entre les estacions de Clot i la Pau

Barcelona
sOCIETAT

La Fira Argillà d’Argentona fa el pas a festival amb la República Txeca com a convidada

Argentona
societat

Girona acull el lliurament dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2024

girona