Educació

Protesta de les mares i pares de Santa Oliva

Critiquen que s'hagi endarrerit el projecte d'ampliació de l'escola

L'associació de mares i pares d'alumnes (Ampa) de l'escola La Parellada de Santa Oliva tenen previst protestar aquest matí, coincidint amb l'entrada dels nens al col·legi, pel retard en les obres d'ampliació del centre. Segons va denunciar ahir la presidenta de l'Ampa, Virginia Moreno, el projecte acumula ja “quatre anys d'endarreriment”, un fet que obliga que fins a nou grups hagin de fer classe en barracons. Tot i que els pares havien plantejat inicialment impedir l'entrada d'infants al centre, finalment han reduït l'acció en una protesta a la porta després d'aconseguir una cita per a una reunió amb Educació el 15 de setembre que ve.

Els prop de 300 alumnes de l'escola de Santa Oliva, però, no seran els únics que tornaran a l'escola en barracons. Al Vendrell, els alumnes de l'escola Marta Mata tornaran a fer classe en mòduls prefabricats, tot i que l'edifici definitiu hauria d'haver estat fet el curs 2008-2009. Segons l'Ajuntament del Vendrell, els terrenys per a l'escola definitiva estan cedits des del mes de març i s'està esperant que la Generalitat tiri endavant el projecte.

A Torredembarra, els alumnes de l'escola Mirades també continuaran en barracons aquest curs, en què ja s'implanta cinquè de primària. En aquest cas, l'Ajuntament ja va cedir un solar, però des de fa uns mesos intenta buscar un emplaçament alternatiu que sigui més cèntric.

On sí que ja hi ha data per retirar els mòduls prefabricats és a l'institut de Segur de Calafell, que suma ja diversos cursos en barracons. Les obres de l'edifici definitiu està previst que es comencin a fer el mes d'abril, segons fonts municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
sequera

La nova fase d’excepcionalitat dona més marge per omplir les piscines

barcelona
Societat

Mor Miquel Massana, fundador de l’empresa Centre Tèxtil Massana

SERVEIS

La Paeria atura la supressió de la recollida porta a porta a Pardinyes i Balàfia

LLEIDA
GIRONA

Puente preveu aviat la licitació del projecte d’enllaç del TAV i l’aeroport

GIRONA
estats units

TikTok demanda als EUA per una llei que amenaça de vetar el seu ús al país

barcelona
SOCIETAT

Les empreses agrícoles no seran a les Fires de Maig per la crisi de la pagesia

Vilafranca del Penedès
SOCIETAT

3.000 productes falsificats comissats en comerços de Salou

SALOU

Girona destina prop de 3 milions a polítiques públiques

GIRONA
SERVEIS

Les escales de la Glòria obertes ahir pateixen aturades

BARCELONA