Tiana vol oferir a partir del 2011 prop d'un miler de places escolars públiques de zero a setze anys

L'any 2011 es preveu clau a Tiana pel que fa a l'educació. I és que amb la posada en marxa de diversos edificis i nous centres escolars (com el nou institut), a partir d'aquesta data el govern (Gent i CiU) es proposa oferir prop d'un miler de places escolars de titularitat pública que comprenguin una franja d'edat de zero a setze anys. Segons les previsions municipals, a partir del mateix 2011 ja se n'oferiran més de 700, de places, i serà d'ençà d'enguany que s'anirà omplint la reserva de 160 places escolars dels diferents equipaments que es posaran en marxa a la població.

D'aquestes 700 places inicials, 87 corresponen a la llar d'infants municipal, 420 a l'escola Lola Anglada, 115 més a l'escola Tiana i les 90 restants a l'institut Tiana, que ha d'entrar en funcionament al 2011. Les 160 places restants que s'aniran cobrint en els anys vinents es repartiran entre l'institut (una seixantena) i el CEIP Tiana, amb prop d'un centenar de places escolars més. L'alcalde de Tiana, Emili Muñoz (Gent), va manifestar que «serà l'oferta educativa pública més potent que haurà tingut mai Tiana», i va considerar que «és molt important que dins del mateix municipi hi pugui haver un itinerari educatiu coordinat de zero fins als setze anys». En aquest sentit, Muñoz es va referir als alumnes que ara han de desplaçar-se fins a Montgat per anar a l'institut Thalassa, i que a partir del 2011 ja no s'hauran de moure del poble gràcies a l'obertura de l'institut tianenc. L'alcalde també va assegurar que amb l'obertura dels nous edificis de primària «es resoldrà la insuficiència de places de P3 que el poble arrossega des de fa 3 anys». Muñoz, a més, creu que «Tiana, que té prop de 8.000 habitants, tindrà un horitzó educatiu bastant cobert per als 6 o 7 anys vinents».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona