Societat

Els Mossos busquen l’autor d’una agressió sexual a una dona a les Drassanes de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra busquen l’autor d’una agressió sexual a una dona de mitjana edat a les Drassanes de Barcelona aquest divendres a la matinada. La Guàrdia Urbana ha estat la primera d’atendre la víctima, que també presentava una contusió a la cara. La policia treballa en la investigació i encara no n’ha detingut l’autor.

La policia ha confirmat que la Guàrdia Urbana ha posat en el seu coneixement un incident d’aquest tipus cap a les 08:30 hores d’avui i s’ha procedit a iniciar les indagacions pertinents. La víctima seria una dona de 37 anys que ha estat evacuada a l’Hospital Clínic de Barcelona amb lesions al cap i el coll, segons ha avançat la Cadena Ser.

Agents dels Mossos s’han traslladat fins a l’entrada del Museu Marítim de Barcelona, a l’avinguda Drassanes, per recollir possibles indicis de l’agressió a la zona, com pot ser mostres de sang.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia