Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Cap de setmana càlid i estable

Dissabte s’espera cel serè en general fins al migdia

La temperatura serà lleugerament més alta

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest cap de setmana s’espera un temps plenament estable, amb temperatures fins i tot lleugerament més altes que les dels darrers dies, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Per dissabte es preveu cel serè en general durant el matí, tot i que arribaran alguns núvols alts i prims pel nord-est. A partir de migdia, aquests núvols s’estendran de nord a sud i deixaran el cel poc ennuvolat en general, tot i que seran més abundants al final del dia. A banda, durant la tarda es formaran núvols mitjans a sotavent del Pirineu i el Prepirineu. També es podran formar alguns núvols d’evolució diürna a punts de muntanya.

La temperatura serà similar o puntualment pujarà de forma lleugera, tant la mínima com la màxima. La mínima es mourà entre els -4 i 1 ºC al Pirineu, entre els 1 i 6 ºC al Prepirineu, la depressió Central i el prelitoral nord, entre els 3 i 8 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre els 7 i 12 ºC a la resta del litoral. La màxima oscil·larà entre els 15 i 20 ºC i entre els 18 i 23 ºC a la resta del territori.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia