Societat

Trànsit

Col·lapse a la Ronda Litoral per un accident

Cues de fins a 17 km pel xoc de dos automòbils a l’altura de l’enllaç del nus de la Trinitat amb la C-58, que també resulta afectada

Diverses incidències afecten aquesta tarda algunes de les principals vies de sortida de l’àrea metropolitana

La ronda Litoral de Barcelona ha registrat aquest divendres a la tarda cues de fins a disset quilòmetres després que dos turismes hagin xocat a l’enllaç del nus de la Trinitat amb la carretera C-58.

Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de quatre de la tarda quan, per causes que s’investiguen, els dos automòbils han col·lidit i un d’ells ha bolcat, en un sinistre que no ha causat ferits.

Aquesta hora del divendres acostuma a registrar volums de trànsit considerables habitualment, fet que, sumat a l’accident, ha causat les cues quilomètriques.

Cap a les cinc de la tarda els Mossos d’Esquadra ja havien retirat el vehicle però encara hi havia un carril tallat persistien les complicacions a la circulació.

Un altre sinistre a la B-23 a Molins de Rei ha provocat també cues quilomètriques aquest divendres al migdia. Quatre camions han xocat per encalç i s’ha hagut de tallar tres carrils en sentit Martorell. El xoc no ha provocat ferits. L’accident també ha afectat l’A-2, que ha acumulat aturades de 8km del Nus de la Llobregat fins a Sant Feliu de Llobregat.

També hi ha hagut complicacions de trànsit a la C-58 per un sinistre a Sant Quirze del Vallès, que ha provocat cues des de Terrassa cap a Barcelona i també en sentit contrari.

Cap a les tres de la tarda un accident ha Cerdanyola ha provocat aturades a l’AP-7 en sentit Tarragona de fins a 6 km, des de Barberà del Vallès. La circulació s’ha normalitzat en aquest punt cap a un quart de cinc de la tarda.

També s’han registrat cues de fins a 9 km a la C-32 a les costes del Garraf per un camió avariat a l’altura de Vallcarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia