Societat

Incendi en un edifici del carrer Balmes de Barcelona

A les cinc de la matinada s’ha produït un incendi en els baixos d’un edifici del carrer Balmes de Barcelona situat en número 314, a la cantonada amb el carrer Francolí.

A les set del matí els bombers ja havien aconseguit extingir el foc. No hi ha hagut ferits, però dos veïns han estat atesos per ansietat, segons han confirmat fonts municipals, i s’ha desallotjat tota la finca.

La línia d’autobús V15 de TMB ha estat desviada pel carrer Gran de Gràcia i ronda del General Mitre per l’actuació dels bombers. Cap a les 7.20 hores s’ha reobert un carril de circulació mentre continuen les tasques dels bombers i dels serveis de neteja.

A aquella hora també s’ha permès que els veïns tornessin a casa seva, un cop revisat l’edifici. Cinc minuts més tard s’ha obert els carrils de baixada del carrer Balmes i s’ha habilitat parcialment el sentit ascendent des de plaça Molina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia