Salut

En directe

Comssió de Salut al Parlament

Salut eleva la inversió del 2018 fins al màxim històric de 10.420 milions

La consellera de Salut explica al Parlament les línies d’actuació del seu departament

Vergés alerta que l’increment encara no permet revertir les retallades ni superar l’infrafinançament del sector sanitari

El Departament de Salut acabarà el 2018 amb la despesa més alta de la història, arribant als 10.420 milions d’euros. Així ho ha anunciat la consellera Alba Vergés en la seva compareixença davant la comissió de Salut per fer balanç dels 100 dies al capdavant del Departament. Al pressupost d’enguany , que era de 8.876 euros, s’hi sumen 1.500 milions. Tot i aquest augment, Vergés ha reconegut que aquesta xifra no permet tampoc recuperar tot ’’el que s’ha anat perdent durant els anys de crisi brutal’’, tant en l’atenció com en les condicions dels professionals. Per això, Vergés ha tornat a denunciar “l’infrafinançament crònic’’ del sector i n’ha culpat que la recuperació econòmica no es pugui traduir, a Catalunya, en una millora de la despesa per als serveis públics.

La consellera de Salut, Alba Vergés, compareix davant la comissió de Salut del Parlament per informar sobre les primeres accions del seu departament en aquesta legislatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia