Societat

Tarda de cues a l’AP-7 per diversos accidents

La circulació també és complicada a les rondes de Barcelona

Veïns de Vidreres tallen la C-63 per demanar solucions i acabar amb la “carretera de mort”

Diversos accidents han causat aquesta tarda cues de fins a 19 quilòmetres a l’AP-7, entre El Papiol i Mollet del Vallès (Vallès Oriental) i 7,5 quilòmetres de retencions en la mateixa via entre La Roca del Vallès i Parets del Vallès per sortir de Barcelona.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), la mobilitat d’aquest divendres a la tarda, en la que ha establert un dispositiu de sortida de cap de setmana com cada divendres de juliol, està sent especialment complicada a l’AP-7, a més de les rondes de Barcelona.

En sentit nord, a l’AP-7 també s’han produït cinc quilòmetres de cua a l’altura de Castellbisbal (Vallès Occidental).

A més, s’han produït talls de trànsit a la C-31 a Viladecans, a l’altura dels accessos de l’aeroport del Prat, per les protestes dels taxistes. Aquestes mateixes mobilitzacions han col·lapsat la Gran Via de la capital catalana.

Protesta a Vidreres per la sinistralitat a la C-63

Aquesta divendres a la tarda també ha estat tallada per una manifestació la C-63 a Vidreres (Selva).

Una vuitantena de veïns de la localitat han tallat la via cap a les sis de la tarda per reclamar solucions per acabar amb la que anomenen la “carretera de la mort”. Els concentrats han reclamat rotondes i radars de tram.

La protesta, que ha durat al voltant d’un quart d’hora, s’ha fet al mateix punt on dissabte passat quatre joves van perdre la vida després de xocar frontalment amb una furgoneta, a l’entrada de la urbanització Terra Fortuna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia