Salut

Marató de vacunacions sense cita a la demarcació

El dijous 5 d’agost, a Banyoles i Cassà de la Selva, i el divendres 6, a Figueres i Roses

Marató de vacunacions sense cita prèvia a les comarques gironines. Demà dijous, al CAP de Cassà de la Selva a partir de les 09.30 h i fins a les 14 h s’obre una convocatòria per als nascuts el 1981 o abans amb la vacuna de Janssen d’una dosi. S’hi poden vacunar els veïns de Cassà de la Selva, Llagostera, Caldes de Malavella, Quart, Riudellots, Llambilles, Campllong i Sant Andreu Salou. També dijous, els veïns de Banyoles d’entre 40 i 70 anys es podran vacunar sense haver de demanar cita prèvia. L’administració del vaccí monodosi de Janssen es farà de les nou del matí a les 12 del migdia al claustre del monestir de Sant Esteve. A Figueres, la vacunació sense cita prèvia serà el divendres 6 d’agost al centre cultural Molí de l’Anguila. L’horari és de les 10 h a les 13 h i de les 16 h fins a exhaurir les existències. El vaccí que s’administrarà és Pfizer. Està dirigit als usuaris de l’àrea bàsica de Salut de Figueres de 16 anys o més que no hagin passat la Covid-19 en els últims sis mesos i que s’hagin de vacunar de la primera dosi. També a Roses, el 6 d’agost, hi haurà vacunació al mercat. L’horari és de les 11 h a les 13 h. S’administrarà la Janssen. Hi haurà una segona vacunació a Roses, el 13.

Ritme de vacunació

El mapa de la vacunació a la demarcació, actualitzat amb data de dimarts amb dades de fins a tres dies abans, és el següent. A l’Alt Empordà hi ha un 58,32% de vacunats amb la primera dosi i un 52,20% amb la pauta completa. Al Gironès, un 64,13% s’han vacunat amb la primera dosi i un 56,19% tenen la vacunació completa. Al Pla de l’Estany hi ha un 65,67% de vacunats amb la primera dosi i un 57,97% amb la pauta completa. Quant a la Selva, un 61,76% tenen la primera dosi i amb la vacunació completa, un 54,36%. Al Baix Empordà, un 62,31% tenen una dosi i un 54,69%, la taula completa. Amb la primera dosi, a la Garrotxa n’hi ha un 63,6% i amb la vacunació completa, un 57,49%. El Ripollès té un 66,88% de la població amb la primera dosi i amb la taula completa un 60,26%. A la Cerdanya, amb la primera dosi un 63,14% i amb la vacunació completa, un 57,43%. A la regió sanitària de Girona, amb la primera dosi hi ha un 63,15% i amb la vacunació completa, un 55,87%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona