Salut

Marató de vacunacions sense cita a la demarcació

El dijous 5 d’agost, a Banyoles i Cassà de la Selva, i el divendres 6, a Figueres i Roses

Marató de vacunacions sense cita prèvia a les comarques gironines. Demà dijous, al CAP de Cassà de la Selva a partir de les 09.30 h i fins a les 14 h s’obre una convocatòria per als nascuts el 1981 o abans amb la vacuna de Janssen d’una dosi. S’hi poden vacunar els veïns de Cassà de la Selva, Llagostera, Caldes de Malavella, Quart, Riudellots, Llambilles, Campllong i Sant Andreu Salou. També dijous, els veïns de Banyoles d’entre 40 i 70 anys es podran vacunar sense haver de demanar cita prèvia. L’administració del vaccí monodosi de Janssen es farà de les nou del matí a les 12 del migdia al claustre del monestir de Sant Esteve. A Figueres, la vacunació sense cita prèvia serà el divendres 6 d’agost al centre cultural Molí de l’Anguila. L’horari és de les 10 h a les 13 h i de les 16 h fins a exhaurir les existències. El vaccí que s’administrarà és Pfizer. Està dirigit als usuaris de l’àrea bàsica de Salut de Figueres de 16 anys o més que no hagin passat la Covid-19 en els últims sis mesos i que s’hagin de vacunar de la primera dosi. També a Roses, el 6 d’agost, hi haurà vacunació al mercat. L’horari és de les 11 h a les 13 h. S’administrarà la Janssen. Hi haurà una segona vacunació a Roses, el 13.

Ritme de vacunació

El mapa de la vacunació a la demarcació, actualitzat amb data de dimarts amb dades de fins a tres dies abans, és el següent. A l’Alt Empordà hi ha un 58,32% de vacunats amb la primera dosi i un 52,20% amb la pauta completa. Al Gironès, un 64,13% s’han vacunat amb la primera dosi i un 56,19% tenen la vacunació completa. Al Pla de l’Estany hi ha un 65,67% de vacunats amb la primera dosi i un 57,97% amb la pauta completa. Quant a la Selva, un 61,76% tenen la primera dosi i amb la vacunació completa, un 54,36%. Al Baix Empordà, un 62,31% tenen una dosi i un 54,69%, la taula completa. Amb la primera dosi, a la Garrotxa n’hi ha un 63,6% i amb la vacunació completa, un 57,49%. El Ripollès té un 66,88% de la població amb la primera dosi i amb la taula completa un 60,26%. A la Cerdanya, amb la primera dosi un 63,14% i amb la vacunació completa, un 57,43%. A la regió sanitària de Girona, amb la primera dosi hi ha un 63,15% i amb la vacunació completa, un 55,87%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona