Salut

Figueres ofereix la seva ajuda a Salut

L’Ajuntament destinarà una vintena de treballadors municipals a fer tasques de rastreig si hi ha un rebrot

L’Ajuntament de Figueres ofereix al Departament de Salut treballadors municipals perquè ajudin en tasques de rastreig en el cas que hi hagi un rebrot a la ciutat. En concret, s’anticipa a possibles rebrots de la Covid-19 i ja s’està organitzant per posar a disposició del Departament de Salut una vintena de treballadors municipals.

Arran de la situació que viuen algunes zones de Catalunya, el consistori figuerenc s’anticipa i inicia una campanya de prevenció, juntament amb l’atenció primària de la ciutat, que consistirà a conscienciar la ciutadania de les mesures de protecció necessàries.

S’enviaran díptics informatius que arribaran al domicili dels figuerencs i es muntaran carpes informatives al carrer i s’instal·laran sis tòtems a la ciutat per recordar les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19: mascareta obligatòria, distància de seguretat i rentar-se sovint les mans. Aquests elements s’instal·laran a les zones amb més afluència de gent de la ciutat.

L’alcaldessa, Agnès Lladó, recorda que Figueres ha estat una ciutat amb poca incidència de la Covid-19 i “volem que continuï sent així”. “Creiem que cal fer esforços per anticipar-nos i poder controlar la situació”, assegura. “Treballem –diu– perquè Figueres sigui una ciutat segura.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia