Salut

Un cas a Torredembarra eleva a 14 els positius per Covid-19 a les comarques tarragonines

Es tracta d’una jove de 22 anys, amb símptomes lleus, que és parella del noi de 26 diagnosticat dijous al mateix municipi

Hi ha 6 casos més concentrats a Tortosa i la resta a diversos punts del territori

El departament de Salut ha confirmat un nou positiu per coronavirus SARS-CoV-2 (Covid-19) a les comarques de Tarragona, que ja en sumen catorze.

El nou cas correspon a una veïna de Torredembarra (Tarragonès) de 22 anys, que té símptomes lleus i es troba en aïllament domiciliari. És la parella del noi de 26 anys del mateix municipi que dijous va ser diagnosticat.

Segons Salut, es mantenen els sis casos positius a les Terres de l’Ebre que s’han comunicat aquest divendres al matí. Es tracta de cinc persones d’una mateixa unitat familiar de Tortosa, una de les quals està ingressada a l’hospital Verge de la Cinta, i una veïna d’Ulldecona de 30 anys que és cirurgiana del mateix centre sanitari. Això ha obligat a aïllar 18 professionals sanitaris per precaució.

A banda dels dos positius a Torredembarra i els sis a Tortosa, els altres casos confirmats són el d’una veïna de Sitges de 79 anys i nacionalitat russa ingressada a l’hospital del Vendrell; una dona de 79 anys i la seva filla de 46, totes dues residents a Vilafortuny, a Cambrils; una dona de 60 anys i el seu marit de 54, residents a Salou, i una veïna del Vendrell de 39 anys. Tots els afectats evolucionen favorablement.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia