Salut

A la CSMS, l’atenció sociosanitària està en mans de 140 empleats

El geriatra Jordi Valls coordina la feina entre dos centres de Blanes i un de Lloret

Cent quaranta professionals de la salut treballen en l’atenció sociosanitària en tres centres mèdics de la comarca de la Selva –dos a Blanes i un a Lloret de Mar– que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS). Aquesta àrea té, des del dia 1, un nou coordinador: l’especialista en geriatria i gerontologia, el doctor Jordi Valls.

Els cent quaranta empleats es reparteixen entre l’hospital Asil Sant Jaume i l’hospital comarcal de Blanes i l’hospital sociosanitari de Lloret. Hi ha, entre altres, plantilla d’infermeria, treball social i auxiliars. A més, cal afegir-hi els 52 empleats dels sociosanitari de Calella (Maresme). Valls ha estat nomenat director de l’atenció sociosanitària i “unificarà i crearà sinergies”, informa la CSMS.

Vinculat a la Corporació des del 2002, Valls havia contribuït a la transformació d’un gran centre de perfil sociosanitari a l’hospital Sant Joan de Déu, a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia