Badalona s'omple de disfresses tot i que aquest any no hi serà present el rei Carnestoltes

Tot a punt per a l'arribada de dies de rauxa i festa grossa amb l'arribada del carnestoltes. Un any més, la comarca s'omplirà de rues populars que tindran en les disfresses –més o menys gracioses– el protagonisme més destacat. A Badalona avui a les cinc de la tarda s'iniciarà la rua de carnaval de Llefià, que farà el seu recorregut pels carrers principals del barri, i en què es premiarà les millors disfresses. A la plaça de la Plana grans i menuts podran gaudir amb l'espectacle Funky l'Olla del grup Vatua l'Olla, que amb percussionistes i gegants conduiran els assistents fins a la plaça de la Vila. Allà, però, a diferència d'altres anys, en la celebració no hi serà present el rei Carnestoltes, que habitualment llegia el seu pregó i convidava tothom a gaudir de la disbauxa. Ben entrada la nit, els més noctàmbuls podran continuar amb els tradicionals balls de carnaval als pavellons municipals de la Plana i a Llefià, amb Virus.

A Santa Coloma s'iniciarà la gran rua a la plaça del Rellotge avui a dos quarts de sis de la tarda, i arribarà fins a la plaça de la Vila, on el rei Carnestoltes llegirà el pregó i es premiaran les millors comparses. Aquest any el cas Pretòria tindrà una comparsa al·lusiva en la rua colomenca. Sant Adrià de Besòs organitzarà com cada any la rua infantil, que començarà a les dotze del migdia i sortirà de l'estació de Renfe, i que arribarà al punt final a la plaça de la Vila. La rua per als adults tindrà el mateix recorregut però es farà a les sis de la tarda. Montgat concentrarà tota l'activitat carnavalesca al poliesportiu municipal a partir de dos quarts de sis de la tarda, amb xocolatada i ball de disfresses. Per últim, a Tiana, la sala Albéniz serà l'escenari, a partir de les deu, del ball i el concurs de disfresses. Per demà hi ha prevista, a partir de les cinc de la tarda, la rua de carnestoltes, que arrencarà al Casal de Joves i arribarà al Casal de Tiana passant pels carrers més cèntrics del municipi. Un cop allà, començarà un espectacle per als més menuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.