Infraestructures i serveis

Sondejos a Olot per habilitar un nou abastament d’aigua

Agbar està duent a terme al barri de Sant Cristòfor i Mas Bernat els sondejos per habilitar una segona captació d’aigua a Olot, per assegurar així l’abastament de la ciutat, en cas de qualsevol problema a la del Parc Nou. Es tracta d’una perforació que ha d’arribar als 200 metres de profunditat, que es du a terme en uns terrenys situats entre els carrers Folch i Torres i la ronda de les Fonts.

Aquest sondeig ha de servir per valorar la productivitat i la qualitat de les aigües i, a més, reforçar l’abastament, ara a partir de quatre pous del Parc Nou.

Per dur a terme aquests treballs, s’ha reservat un espai de l’aparcament de la zona de les Fonts que no es podrà utilitzar mentre durin els treballs. Agbar ha informat que durant aquests quinze dies que es realitzin els treballs es poden sentir vibracions i sorolls a conseqüència de l’exploració, ja que, sobretot per superar una primera capa de basalt, s’ha optat per un sistema de ruptura per percussió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.