Societat

Esports

Cambrils, seu del campionat infantil de futbol a l'abril

Cambrils serà la seu principal de la 24a edició del mundialet de futbol infantil, que del 8 al 16 d'abril reunirà a la Costa Daurada 200 equips de 50 països dels 5 continents, entre els quals hi ha la majoria dels grans clubs de futbol internacionals. L'organització està treballant amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils per acabar de preparar l'esdeveniment i tot el que comporta l'arribada de més de 4.000 nens d'entre 6 i 13 anys acompanyats de les seves famílies. Entre les subseus principals hi haurà també Vila-seca-La Pineda, Salou, La Floresta, Constantí i la Pobla de Mafumet.

L'entrada als jocs serà gratuïta i només es pagaran les entrades pels dos actes més importants de l'esdeveniment. Seran, d'una banda, la gran cerimònia inaugural, amb la desfilada de tots els clubs amb un espectacle artístic, i, de l'altra, la cerimònia de cloenda i les finals. A més, el mundialet s'ha associat amb la Costa Daurada Cup, que se celebra a continuació, del 14 al 16 d'abril, i ocuparà les mateixes seus i instal·lacions.

L'arribada de la majoria de delegacions a la Costa Daurada està prevista per al dia 7 d'abril. Així mateix, el dia 8 d'abril, a les set de la tarda, es portarà a terme la cerimònia d'obertura al complex esportiu de Cambrils. El dia 16 tindran lloc les finals i la cerimònia de cloenda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia