Societat

Successos

Una motorista mor en un accident de trànsit amb una grua a Barcelona

El xoc té lloc aquest dilluns al matí a la cruïlla entre la Rambla Volart i Sant Antoni Maria Claret, al districte d'Horta-Guinardo

La víctima és una dona de 29 anys

Una motorista ha mort aquest dilluns al matí en un accident amb una grua a Barcelona, segons han informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i l'Ajuntament.

L'accident s'han produït cap a tres quarts de nou del matí a la cruïlla entre la Rambla Volart i el carrer Sant Antoni Maria Claret, al districte d'Horta-Guinardó. A conseqüència de l'impacte ha mort la conductora del vehicle de dures rodes. La víctima és una dona de 29 anys.

Fins al lloc dels fets, s'hi han desplaçat tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més d'efectius dels Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana. La zona ha quedat acordonada i s'ha tallat al trànsit.

La Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat de la Guàrdia Urbana investiga les circumstàncies del sinistre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia