Societat

L'oposició de Cambrils força un plenari extraordinari per reprovar Mercè Dalmau

Els quatre partits de l'oposició a Cambrils, NMC, PP, Ciutadans i Assemblea de Cambrils i Ciutadans, han forçat la convocatòria d'un plenari extaordinari, per aquest dimarts a la tarda, quan s'acabi la sessió ordinària, per reprovar la tasca de la regidora del PDeCAT, Mercè Dalmau, per haver cobrat irregularment durant més d'un any i mig al Consell Comarcal del Baix Camp. Vuit dels deu regidors de l'oposició han efectuat la petició oficial, és a dir, més d'una quarta part dels 21 que formen l'Ajuntament de Cambrils, els suficients segnos el Reglament Orgànic Municipal (ROM) i la Llei reguladora de bases locals (LRBRL).

Sembla pràcticament impossible que la petició dels partits de l'oposició tiri endavant perquè el govern municipal entre ERC, PDeCAT i PSC compta amb majoria absoluta. Amb tot, Dalmau haurà d'escoltar crítiques per una actuació irregular, reconeguda per ella mateixa, i que la CUP ha portat a la fiscalia.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia