Educació

municipal

ajuts escolars

El 9% dels escolars reben ajut municipal a Calonge

L'Ajuntament de Calonge va concedir el curs passat 6.345 euros en ajuts per a llibres de text a les famílies amb alumnes escolaritzats al municipi. Aquest import s'ha destinat a ajudar les famílies de 109 alumnes de les escoles Pere Rosselló, La Sínia, Llevantí de Mar i l'institut Puig Cargol, xifra que representa que gairebé el 9% dels escolars del municipi s'han pogut beneficiar de la subvenció de fins a 60 euros per a llibres de text i material escolar en famílies amb situacions econòmiques desafavorides i fills entre primer de primària i quart d'ESO.

En el cas de l'escola Pere Rosselló, gairebé el 14% dels alumnes han sol·licitat l'ajut; a l'escola Llevantí de Mar, el 13%; a l'nstitut Puig Cargol gairebé el 7% i a l'escola La Sínia, el 3%. Les sol·licituds són gestionades per l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament, en coordinació amb la de Serveis Socials. Els ajuts s'adrecen a alumnes de qualsevol curs de l'etapa d'escolarització obligatòria, empadronats al municipi amb una antiguitat mínima de sis mesos i que s'acullin als programes de socialització de llibres de text que es promouen des de cada centre. Un altre dels condicionants és no superar el llindar màxim de renda establert a les bases, que se situa en una escala que va des dels 13.451,60 euros per a famílies de 2 membres, fins als 25.451,60 euros per a famílies de 10 membres. Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre ajut que es pugui rebre per la mateixa finalitat d'altres entitats públiques o privades, si bé en cap cas la suma dels ajuts pot superar el cost de la despesa dels llibres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia