Societat

Successos

El capità del C.F. Balaguer mor en un accident de trànsit a la C-13, a Vallfogona de Balaguer

El futbolista Yeray Darias és la primera víctima mortal del 2017 a les carreteres catalanes

L'últim mort del 2016 és un motorista que va xocar contra un turisme dissabte a la tarda a Badalona

El capità del C.F. Balaguer i exjugador del Lleida Esportiu, Yeray Darias, ha mort aquest diumenge al matí en un accident de trànsit a l'altura de Vallfogona de Balaguer, segons ha confirmat el club a través de les xarxes socials .

L'accident s'ha produït cap a dos quarts de set del matí al punt quilomètric 25,8 de la carretera C-13. Per causes que encara s'estan investigant, el turisme que conduïa Darias i un tot terreny han topat de cara i el futbolista, de 24 anys i veí de Balaguer, ha mort.

Tres persones més han resultat ferides menys greus i han estat traslladades a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El sinistre ha mobilitzat set patrulles dels Mossos, dos vehicles dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del SEM.

La carretera ha estat totalment tallada fins a dos quarts de nou del matí.

Un motorista de 28 anys, l'última víctima del 2016

Un motorista de 28 anys ha estat l'últim mort en accident de trànsit a Catalunya el 2016.

El jove ha perdut la vida aquest dissabte, 31 de desembre, poc abans de les sis de la tarda quan la seva motocicleta ha xocat contra un cotxe, segons han informat els Bombers. El sinistre ha tingut lloc a la cruïlla de les avingudes de Llenguadoc i Pomar de la ciutat.

Al vehicle de dues rodes hi viatjava un altra persona, de 22 anys, que ha resultat ferit greu. El jove ha estat traslladat a l'Hospital de can Ruti.

També han resultat ferides de caràcter lleu les dues ocupants del turisme. Les dones, de 72 i 38 anys, han patit contusions i un atac de nervis. Han estat traslladades a a

L'accident sinistre ha activat dos vehicles dels Bombers i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia