Administracions

Queixa al Síndic per un revolt perillós a Sant Feliu

La campanya es va iniciar amb la recollida de 140 signatures per reclamar més seguretat en un punt de la carretera de Sant Pol

El govern n’és coneixedor, però diu que és de difícil solució

Els veïns del carrer Guardiola de Sant Feliu de Guíxols, després de tres anys de denunciar la perillositat d’un revolt de la carretera de Sant Pol, han optat finalment per presentar una queixa per aquesta qüestió al Síndic de Greuges. Segons els afectats, aquesta acció ha estat necessària, sostenen, per la “inacció del govern”, de Tots per Sant Feliu i el PSC. Per la seva banda, Josep Saballs, regidor d’Urbanisme, afirma que són coneixedors d’aquesta problemàtica, admet la perillositat, diu que s’han fet actuacions, però adverteix que “és un punt de difícil solució”.

Segons l’escrit presentat al Síndic a principis de juny per Carles Pérez-Villalba, un dels 140 veïns que van fer la recollida de firmes per denunciar-ho, ara ja “és necessari i urgent que aquest revolt es pacifiqui”. A l’escrit proposen solucions com ara un pas de vianants, miralls, semàfors o altres mitjans que serveixin de prevenció per reduir la perillositat del pas de veïns des del carrer Guardiola fins a l’altre costat de la carretera de Sant Pol. “Les 140 persones creiem que ha arribat l’hora de solucionar aquesta antiga deficiència en seguretat viària. No podem esperar més”, exposa Pérez-Villalba.

El segon tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, manifesta el seu suport als veïns, si bé remarca que és complicat trobar una solució satisfactòria: “No podem posar voreres, sense expropiar i moltes solucions són també complicades, com ara un ressalt o banda reductora de velocitat.” I hi afegeix: “Els tècnics no consideren el ressalt en trobar-se a prop d’un revolt, que en aquest cas afectaria els motoristes. S’està estudiant què més fer, però no és un tema fàcil de resoldre.”

LA FRASE

Estem estudiant què més fer en aquest revolt, però no és un tema fàcil de resoldre
Josep Saballs
regidor d’urbanisme de sant feliu de guíxols


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona